Jeg er ikke bare 'din grafiker'.
Jeg er også din konsulent.

Tahada! Her kan du se, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg kan rigtig meget. Og med underspillet jysk beskedenhed – er det ik’ så lidt endda! Jeg er fagnørd og grafisk design specialist med fokus for din forretning. Den forretning som jeg gerne vil løfte sammen med dig. Jeg vil hjælpe med at løfte dit visuelle udtryk, så du kan stå knivskapt i forhold til (og foran) dine konkurrenter. Helt specifikt kan jeg løse én eller flere opgaver – du er med til at definere behovet og projektets omfang. Med ordene ÆGTE, SIMPELT og INTERESSANT in mente, vil jeg løfte din opgave. Jeg gør en forskel for dig og din virksomhed.

tim henning det kan jeg

Jeg har professionelle og dygtige legekammerater

Man kan udrette mere og større ting, når man samarbejder med andre. Derfor er det vigtigt at have en godt netværk der udvikle og komplimenterer mine kompetencer. Hvor jeg ofte bruger mine legekammerater er paid social, produktioner af foto, film og podcast. Ligesom jeg også har tilknyttet en lyddesigner i mit netværk. “Ene kan man meget, sammen kan man alt”.

Online succes

“Data is King” og til at finde og nørde disse data online, har man brug for nogle, der ikke laver andet og som ikke mindst forstår sig på disse data.
Dette gavner altid kunden med professionelle med på denne del af rejsen, da det ofte er for dyrt ikke, at have de rigtige folk med her.

SEO, GOOGLE ADS, SOCIALE MEDIER

Strategi + tekster

Brands skal spørge og handle på de svar der kommer.
Der skal stilles de relevante spørgsmål for at et brand skal flytte sig og dernæst skal man handle på svarene.
Dette gøres med en god startegi og ikke mindst gode tekster på alle medier.

ANALYSER, INSIGHTS, BRANDVALUE

Video + foto

I dag skal det gå stærkt og ofte går det hurtigst med video, da det ofte indrager brugeren og højner ægtheden – For er det filmet, så er det ægte.
Skal det se professionelt ud, så er det at foretrække en fotograf med et godt setup, fremfor mobilen.

VIDEO/FOTO, CONTENT, SOCIALE MEDIER

VIL DU SE NOGLE CASES?

Se flere eksempler
på stærk branding her

tim henning det kan jeg også
tim henning det kan jeg også
tim henning striped

Hvorfor vælge timhenning.dk?

Her er det muligt at se hvorfor andre vælger, at samarbejde med mig.

Generelt er alle super tilfredse med forløbet omkring en opgave, hvad enten den er stor eller lille.

Jeg varetager alle opgaver ens med samme omhu og professionalisme.

Tak roligt kontakt, hvis du ønsker min hjælp omkring: Navn, logo, grafisk design, visuel identitet, webdesign eller typografi. Du kan også roligt kontakte mig, hvis du ønsker et tjek på dit nuværende markedsføringsmateriale.

LolaFriskole
Read More
Tim (timhenning.dk) er bare en fantastisk samarbejdspartner! Altid fantastisk service, hurtig responstid og super super gode resultater. Kan kun anbefale timhenning.dk til alle der har brug for en grafiker!
JarlSerieiværksætter
Read More
Jeg kan ikke sætte en finger på noget som helst, jeg syntes at timhenning.dk (Tim) gør det skide godt og jeg føler ikke han kunne have gjordt det bedre. Specielt taget i betragtning af at JEG sjældent ved hvor jeg skal hen med de projekter jeg kommer med, så den ligger som regel på hans skuldre at få det fra ide til produktion.
BrianEjendomsmægler
Read More
God sparring og gnidningsløst samarbejde.
AnetteInternational virksomhed
Read More
timhenning.dk tog imod en hasteopgave som indebar design og tryk og løste opgaven inden for tiden trods svære udfordringer undervejs. Alt blev løst til fuld tilfredshed og med en ekstraordinær indsats for at få det til at lykkedes til tiden. Jeg giver mine bedste anbefalinger.
AnetteTerapeut
Read More
Jeg er meget tilfreds med timhenning.dk og synes, at projektet er gennemført professionelt og dygtigt.