Du er kun få klik fra,
at løfte dit brand til nye højder

Jeg er ekstremt passioneret omkring design, markedsføring og muligheden for at skille dig ud. Derfor er du fri for, at sætte dig ind i disse aspekter. Jeg tror på et tæt parløb og god kemi er en forudsætning for et stærkt og givende resultat. 
Har du spørgsmål? Eller ønsker du en uforpligtende dialog om et projekt, en kampagne, et logo eller noget helt fjerde. Så tag fat i mig -> lad os mødes til en kop kaffe og drøfte muligheder.

Om mig - ganske kort

Jeg hedder tim henning og er grafisk designer af gavn og ikke af navn. Min mission er at tilføre dit brand værdi ved hjælp af kreativt grafisk design fra øverste hylde.
Jeg er passionert omkring grafisk design og at hjælpe med at løfte brands og for dem skabe værdi. Professionelt grafisk arbejde er blevet om noget mere vigtigt nu end nogensinde før. Med online løsninger, der påstår, at de kan hjælpe dig med alt, ser vi tingene skride og det gode håndværk og den høje faglighed mangler. Det er lige fra logo design, til grafisk design, til produktioner, som video og foto.
Det er min personlige mission at højne dette, da diversiteten ellers forsvinder og alt grafisk og kommercielt bliver lavet på samme platforme og vil ligne hinanden. Jeg vil gøre denne verden skønnere.

tim henning

Jeg er social - følg efter mig her

Udover de viste medier. Kan jeg også findes på: Threads, X, Reddit, TikTok, Spotify og Clubhouse.

LINKEDIN

Følg min faglige verden og få mine synspunkter omkring design, trends og tendenser.

FACEBOOK

Et mere loose medie til at følge min faglige hverdag. Her vil også være fagligt indhold mv.

INSTAGRAM

Her kan du følge min dagligdag - enten via story eller post. Det er mit liv både fagligt og privat.

VIL DU SE CASES?

Se eksempler her
på stærk værdifuld visuel grafisk branding

tim henning kontakt
tim henning kontakt
tim henning striped

Hvorfor vælge timhenning.dk?

Her er det muligt at se hvorfor andre vælger, at samarbejde med mig.

Generelt er alle super tilfredse med forløbet omkring en opgave, hvad enten den er stor eller lille.

Jeg varetager alle opgaver ens med samme omhu og professionalisme.

Tak roligt kontakt, hvis du ønsker min hjælp omkring: Navn, logo, grafisk design, visuel identitet, webdesign eller typografi. Du kan også roligt kontakte mig, hvis du ønsker et tjek på dit nuværende markedsføringsmateriale.

LolaFriskole
Read More
Tim (timhenning.dk) er bare en fantastisk samarbejdspartner! Altid fantastisk service, hurtig responstid og super super gode resultater. Kan kun anbefale timhenning.dk til alle der har brug for en grafiker!
JarlSerieiværksætter
Read More
Jeg kan ikke sætte en finger på noget som helst, jeg syntes at timhenning.dk (Tim) gør det skide godt og jeg føler ikke han kunne have gjordt det bedre. Specielt taget i betragtning af at JEG sjældent ved hvor jeg skal hen med de projekter jeg kommer med, så den ligger som regel på hans skuldre at få det fra ide til produktion.
BrianEjendomsmægler
Read More
God sparring og gnidningsløst samarbejde.
AnetteInternational virksomhed
Read More
timhenning.dk tog imod en hasteopgave som indebar design og tryk og løste opgaven inden for tiden trods svære udfordringer undervejs. Alt blev løst til fuld tilfredshed og med en ekstraordinær indsats for at få det til at lykkedes til tiden. Jeg giver mine bedste anbefalinger.
AnetteTerapeut
Read More
Jeg er meget tilfreds med timhenning.dk og synes, at projektet er gennemført professionelt og dygtigt.