Et samarbejde,
der gavner begge parter.

Venture er et begreb afledt af ordet adventure som på dansk betyder eventyr. Venture bruges ofte om finansiering af nye virksomheder med interessante forretningsideer.
Hvad er venture med timhenning.dk? Det er et samarbejde, hvor du får sparring og rådgivning omkring branding og markedsføring. Du kan enten være nystartet eller have et behov for steppe up på din branding. Du ønsker måske et logo eller en emballage og du ved måske ikke hvordan du markedsfører dig bedre! Med et venture samarbejde med mig investerer jeg min faglighed og mit knowhow i dit firma. Jeg bliver dit inhouse marketingsbureau og betaling falder først senere efter aftale. Denne betaling kan være anparter i virksomheden eller betaling efter x-antal solgte enheder eller … Scenariererne kan være mange og vi sætter dem op sammen.

Fordele ved venture samarbejde.

Hvorfor indlede et venture samarbejde? Det er billigt (gratis i første omgang) og du får en uundværlig ekspertise, som du kan trække på 24-7 uden at tænke økonomi. Derudover kan man trække på en strategi, som bliver meget organisk og som giver mulighed for at ændre kurs ved ydre påvirkninger eller markedsmæssige forandringer.
Så tøv ikke med at kontakte mig for at høre mere … mærk evt. mailen med “Venture“.

tim henning venture netværk

Et udvidet netværk.

Jeg åbner mit netværk og forsøger at sælge dig og din vare ind når chancen er der. Vi er partnere og jeg har kæmpe interesse i at dit projekt lykkes. 
Det vil sige når jeg taler med dine potentielle kunder vil du være min top of mind.

Flere kompetencer.

Jeg sidder klar for dig 24-7. det vil sige har du brug for en ændring på dit website eller emballage, så bliver dette klaret ASAP. Du skal ikke tænke økonomi, ‘hvem skal jeg have fat i?’ eller hvordan griber jeg dette an? 
Jeg er klar på din markedsføring og dit brand og eksekverer lyn-hurtigt.

tim henning venture kompetencer
tim henning venture teknologi

Den nyeste teknologi.

Jeg har program-pakken og knowhow der kan løse alle tænkelige og utænkelige opgaver. Du skal ikke have licenser til design-programmer eller andet software, der nødvendigt for professionel markedsføring.
Jeg designer dit brand til alle platforme og har ekspert viden indenfor farverum og typografi.

VIL DU SE NOGLE CASES?

Se flere eksempler
på forskellige cases her

tim henning venture 2
tim henning venture 2
tim henning striped

Hvorfor vælge timhenning.dk?

Her er det muligt at se hvorfor andre vælger, at samarbejde med mig.

Generelt er alle super tilfredse med forløbet omkring en opgave, hvad enten den er stor eller lille.

Jeg varetager alle opgaver ens med samme omhu og professionalisme.

Tak roligt kontakt, hvis du ønsker min hjælp omkring: Navn, logo, grafisk design, visuel identitet, webdesign eller typografi. Du kan også roligt kontakte mig, hvis du ønsker et tjek på dit nuværende markedsføringsmateriale.

LolaFriskole
Read More
Tim (timhenning.dk) er bare en fantastisk samarbejdspartner! Altid fantastisk service, hurtig responstid og super super gode resultater. Kan kun anbefale timhenning.dk til alle der har brug for en grafiker!
JarlSerieiværksætter
Read More
Jeg kan ikke sætte en finger på noget som helst, jeg syntes at timhenning.dk (Tim) gør det skide godt og jeg føler ikke han kunne have gjordt det bedre. Specielt taget i betragtning af at JEG sjældent ved hvor jeg skal hen med de projekter jeg kommer med, så den ligger som regel på hans skuldre at få det fra ide til produktion.
BrianEjendomsmægler
Read More
God sparring og gnidningsløst samarbejde.
AnetteInternational virksomhed
Read More
timhenning.dk tog imod en hasteopgave som indebar design og tryk og løste opgaven inden for tiden trods svære udfordringer undervejs. Alt blev løst til fuld tilfredshed og med en ekstraordinær indsats for at få det til at lykkedes til tiden. Jeg giver mine bedste anbefalinger.
AnetteTerapeut
Read More
Jeg er meget tilfreds med timhenning.dk og synes, at projektet er gennemført professionelt og dygtigt.