ESO Dance

Kunde:

Branche:

År:

Hvad er lavet:

ESO Dance

Dansesko og events

2021

Logo, grafisk design, sparring, visuel identitet

ESO Dance producerer dansesko og afholder danse-events. Det er founded af to søstre, som ønsker at udbrede glæden ved og igennem dans.

ESO Dance

Kunde:

ESO Dance

Branche:

Dansesko og events

År:

2021

Hvad er lavet:

Logo, grafisk design, sparring, visuel identitet

ESO Dance producerer dansesko og afholder danse-events. Det er founded af to søstre, som ønsker at udbrede glæden ved og igennem dans.

Make your move ... ¡ESO!

ESO er et positivt udbrud, når man danser. Det er et meget passioneret udbrud. Og det er netop passionen til dansen, der grundtanken bag visionen omkring ESO Dance.

De prænsenterer det bedst selv på deres hjemmeside: “Hos Eso Dance tror vi på, at vi kommer længst sammen. Bag brandet er vi to søstre, som har en vision om at skabe et trygt og inspirerende fællesskab, der bringer folk tættere sammen og tættere på deres personlige drømme og ambitioner.”

ESO Dance er mere end dansesko og danseevents. Det er et fællesskab bygget om glæden ved at danse sammen og udtrykke sig kropsligt. 

Party vibe i logo'et

Logo’et skulle vise den passion og samtidig gives vibes til partylife.

Logo’et skal signalere glæde, dans og party. Det er en vibe man ofte forbinder med Miami og sydlandske himmelstrøg. For at fuldende party viben, skulle logo’et fungere i neon – både på analoge og digitale medier.

Farvevalget er sort pang farverne magenta og en gul/grøn neon-ish farve.

Elementerne og inspirationen i logo’et er flamingo, dansere og party/disko/clubbing vibe. Søstrene fra ESO Dance har været med hele vejen. Fra det første brief til eksekvering og udrulning. Derudover har der været afholdt en workshop, hvor alle ‘sten’ er blevet vendt.

tim henning eso-dance logo neon
tim henning eso-dance logo

Dans dig glad

Med lysten til at sprede glæde er kernefagligheden på plads for ESO Dance, der samtidig producerer kvalitets dansesko til Damer, Piger og Herrer i den prisvenlige kategori.

2 søstre er ejere og foundere af ESO Dance. De er selv passions drevet af ‘det at danse’. Og du vil kunne møde dem både til dansestævner med salg af dansesko og til ESO Dance events, hvor de er facilitatorer.

Events’ne foregår på udvalgte steder i Danmark, hvor dansere strømmer til fra hele verden med det fælles formål at danse og sprede glæde. Udover dansere og stort clubbing setup er der også flere internationale DJ’s til disse events.

“To joyful happier lives 💜 Let’s share our passion 💚”, som de skriver på deres instagram. Så er det med danse og glæde ikke bare noget de siger. Men det er det de gør. Det er hele missionen for ESO Dance.

tim henning eso-dance logotype
tim henning eso-dance vibe

Logo bøjet i neon

Logo’ets største udfordring var lave en neon effekt og samtidig bevare vektorisering, som det stadig er skalérbart.

tim henning eso-dance logo oneline neon

Outlinet typografi

Der er brugt to typografier. Antonio til navnetrækket ESO og Maddison Signature – en skriveskrift, der har været udgangspunkt i taglinen: Dance.

QWERTY

qwerty

Antonio Regular

Antonio Regular er brugt som logo typografi. Skrifttypen er i versaler og outlinet. Dette giver mulighed for at føre designet direkte over i et neon-skilt.

QWERTY

qwerty

Maddison Signature

Maddison Signature er brugt som skriveskrift, hvilket gør logo’et organisk og levende ligesom, det er at danse. Dette giver logo’et liv og leg. 

Festlige farver og Miami vibe

Magenta og hidsig gul/grøn i neon er med til at skabe den rigte vibe omkring ESO Dance og deres logo. Farver og stil går igen på alt deres materiale både de analoge og digitale.

tim henning eso-dance farve 1
tim henning eso-dance farve 2
tim henning eso-dance skoæske

Mangler du et logo og en visuel identitet?