Goodfellas

250,00 kr.600,00 kr.

Tilgængelig i 3 forskellige størrelser.
Designed og produceret af timhenning.dk
Plakaterne bliver solgt uden rammer.

Varenummer Ikke mulig Kategori Mærke

Beskrivelse

Goodfellas – film plakat af timhenning.
Denne plakat er inspireret af filmen Goodfellas, der er instrueret af Martin Scorsese i 1990.

Filmens plot:

Henry Hill (Liotta) indrømmer, “Så langt tilbage som jeg kan huske, jeg altid ønsket at være en gangster,” med henvisning til hans forgude de Lucchese gangsterfamilie, i et overvejende italiensk-amerikansk kvarter i East New York, Brooklyn i 1955. Ønsker at være en del af noget væsentligt, afslutter Henry skolen og går på arbejde for dem. Hans irsk-amerikansk far forsøger at stoppe Henry efter at han finder ud af hans pjækkeri, men gangsterne truer den lokale postvæsenluftfartsselskab med alvorlige konsekvenser, hvis han leverer flere breve fra skolen til Henrys hus. Henry er i stand til at klare for sig selv, og lærer de to vigtigste lektioner i livet: “Aldrig overløbe dine venner, og altid holde munden lukket,” det råd er givet til ham efter at være blevet frikendt for anklager tidligt i sin karriere.

Henry er taget under beskyttelse af den lokale mafia, Paul “Paulie” Cicero (Sorvino) og hans medarbejdere, Jimmy “The Gent” Conway (De Niro), der elsker kapring af lastbiler, og Tommy DeVito (Pesci), en aggressiv væbnet røver med temperament. I slutningen af 1967, begår de Air France Røveri, som er Henry debut i den store tid. Nyder de frynsegoder af deres kriminelle liv, tilbringer de det meste af deres nætter på Copacabana med utallige kvinder. Henry møder og senere gifter sig med Karen (Bracco), en jødisk kvinde. Karen er i første omgang plaget af Henrys kriminelle aktiviteter, men bliver snart forført af hans glamourøse livsstil. Da en nabo overfalder hende for at afvise hans tilnærmelser, Henry slår ham i hovedet utallige gange med en pistol. Hun føler sig vakt af den handling, især når Henry giver hende pistolen og fortæller hende, at hun skal skjule det.

Plakat serien står godt til hinanden, men også på en væg sammen med andre plakater, fotografier eller malerier. Ikoniske plakater, der selvfølgelig også gør sig på kontoret.

Plakaten er trykt med blæk af højeste kvalitet på smukt 200g papir.

Resultatet er fantastisk, minimalistisk og tidsløst.

Yderligere information

Plakat str.

30*40cm, 50*70cm, 70*100cm