Python Pro

Art Direction, Graphic Design, Identity

Projektet

Python Pro ApS er en dansk virksomhed, etableret i 2002, som producerer og distribuerer high end racercykler, banecykler og mountainbikes, samt tilbehør.
Python Pro skulle i 2013 skulle lavet deres 2014 katalog (- deres første).
Kataloget er et produkt katalog, hvor den gennemgående farve er rød, som i deres logo.

 

timhenning-python-4

timhenning-python-3

Lidt om Python Pro

Python Pro ApS har i elleve år sponseret flere kendte cykelhold og cykelryttere, som har hjulpet os med at udvikle de bedste cykler til professionelt brug. Vores cykler har i den periode udviklet sig til at blive Danmarks mest vindende cykelmærke i 2013 og 2014. Vi har via vores cykelhold og cykelryttere opnået den bedst tænkelige kvalitet, og vores cykler har vundet storset alt hvad der er at vinde. Dette har kostet en styrtende masse penge, men det har været det hele værd, og vi har været ekstremt glade for vores sponsorater.
Fra januar 2015 har vi reduceret vores omkostninger til sponsorater med omkring 90%. Dette medfører, at vi fra i år har kunnet reducere vores priser i betragteligt omfang, således at priserne nu afspejler varens reelle pris, da der ikke længere skal indregnes omkostninger til sponsorater, dyr markedsføring og flotte biler m.m.:-) Du kan derfor roligt regne med, at kvaliteten er 100% den samme som altid, men priserne er nu blot meget lavere, da vores omkostninger er reduceret med 90%.

 

Projekt detaljer

År: 2013
Kunde: Python Pro
Co-work: adhochouse