Hvem og hvad er timhenning.?

Webshoppen timhenning. er en dansk drevet og dansk producerende plakat shop.

Shoppen har ingen fysisk butik, men er ude lukkende drevet, som webshop.

Gå direkte til shoppen her.

Design begynder med en historie

Enhver rejse eller historie begynder med godt design. Du husker plakaten til din første film i biografen. Du husker din t-shirt til din første rigtige fest. Du husker det visuelle, du tænkte på, da du skrev din første store eksamen. Du husker billederne fra dine bedsteforældres vægge, og hvordan du kunne drømme dem ind i dem.

Derfor er grafisk design vigtigt. Dette er vigtigt, fordi det giver os mulighed for at drømme. Lov om at rejse væk i vores sind og drømme. Derfor laver jeg grafisk design til dig. Jeg vil give dig historier og drømme. Uanset om det er plakatkunst, t-shirtdesign eller unikt i form af originalt grafisk design.
Butikken indeholder pt. plakatdesign. Men mere er i støbeskeen som fx t-shirts.

Plakatdesigns er egne designs primært genereret som digital kunst, hvor stilen er moderne og skandinavisk.

timhenning-om-historie-min
Dansk design

timhenning. laver plakater der gør forskellen i et hvert rum.

timhenning-om-mission-min

Missionen

Missionen er, at alle skal kunne have unikt grafisk design på væggen og i sjælen. Uanset om du vil have noget til hjemmet eller kontoret, vil plakatkunst fra timhenning.dk passe ind i ethvert miljø. Det er vores mission at sprede historier og glæde til alle vægge i hele universet.

I shoppen finder du ikke navne- eller byplakater – det lader vi andre om at lave. Men på den anden side finder du noget, der passer ind i dit hjem eller kontor. Hvis du ønsker at trykke plakater i en speciel størrelse eller om et særligt emne. Kontakt os, så vi sammen kan finde en løsning.

Plakaterne

Alle produkter er omhyggeligt kontrolleret og evalueret inden afsendelse til modtageren. Med vores direkte kontakt til produktionen og en grundig kvalitetssikring af produktet er der ingen fejl, når produktet forlader vores adresse. Udover kvalitetssikring bruger vi kun kvalitetsprodukter til vores plakater. Og vi er i tæt dialog med produktionen omkring ny hardware og trykteknikker.

Vores plakater er trykt på 200g papir på alle vores plakatstørrelser, hvilket giver den bedste plakatoplevelse.
Plakater kommer i tre størrelser 30*40cm | 50*70 cm | 70*100 cm. For andre størrelser kontakt venligst timhenning.dk og hør om muligheder.

Se alle designs i shoppen.

timhenning-om-plakat-min

Alt i shoppen er designet og trykt i Danmark

Plakat shoppen timhenning. er en dansk placeret og dansk handlende webshop. Det vil sige vores design er danske og vores tryk er produceret i Danmark. Dette højner leverance og kvalitet.

Gå til shoppen her.